Digitaal verwijzen voor Welzijn Op Recept via ZorgDomein

Digitaal verwijzen voor Welzijn Op Recept via ZorgDomein

Huisartspraktijken kunnen voor Welzijn Op Recept trajecten in Amsterdam en Weesp doorverwijzen via ZorgDomein.

Via het zorgvraagmenu (Welzijn à Leefstijl Algemeen à Welzijn Op Recept) verwijst u uw cliënt naar een welzijnscoach in uw verzorgingsgebied van één van de zes aangesloten welzijnsorganisaties. De welzijnscoach brengt de behoeftes van uw cliënt (verder) in kaart en helpt een passende activiteit te organiseren op het gebied van bijvoorbeeld kunst & cultuur, groen of bewegen. Ook de terugkoppeling gedurende of na afloop van het traject door de welzijnscoach kan in ZorgDomein gebeuren.

Bent u nog niet aangesloten op ZorgDomein, maar wilt u wel digitaal verwijzen? Dan kunt zich aanmelden via www.zorgdomein.com. ZorgDomein brengt u als verwijzer geen kosten in rekening. Vaak is de koppeling van ZorgDomein met uw elektronisch patiëntendossier (HIS/XIS) al gerealiseerd. Soms brengt uw ICT-provider en/of de leverancier van uw informatiesysteem hier wel kosten voor in rekening; vraag dit bij hen na.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Parel Feddema via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..