Toegankelijkheidsinstrumenten

innovatie in de chronische zorg

Welke ideeën heb jij om de chronische zorg beter in te richten? Laat ons jouw ervaringen en inzichten weten!

09-10-2024

De zorgvraag voor Amsterdamse huisartsenpraktijken stijgt met 30% richting 2040 en er is een tekort aan personeel in de praktijk. Daarnaast staan de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg voor inwoners in Amsterdam onder druk. Vanuit de Amsterdamse Huisartsenalliantie (AHa) richten we ons daarom op het beter inrichten van de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen. 

Jouw hulp nodig!

Uit verschillende werkgroepen zijn knelpunten geïnventariseerd waar huisartsenpraktijken tegenaan lopen in het uitvoeren van de chronische zorg. We zijn benieuwd of jij je herkent in deze knelpunten. Ook horen we graag of je andere knelpunten ervaart en zo ja welke. Dat helpt ons om oplossingen (door) te ontwikkelen die aansluiten bij wat jíj in de praktijk nodig hebt. We vragen je ook om ons feedback te geven op voorgestelde oplossingsrichtingen om daarmee te onderzoeken of we op de goede weg zitten. Jouw mening en inzicht is daarom heel belangrijk!
Je helpt ons om enkele vragen te beantwoorden, het duurt ongeveer 4 minuten. Alvast heel erg bedankt!

Als je meer wilt lezen over Innovatie in de chronische zorg, kijk dan voor een infographic en een overzicht van Q&A op www.amsterdamsehuisartsen.nl/innovatieindechronischezorg

Dus: huisartsen, kaderartsen, praktijkhouders, POHers, praktijkmanagers doktersassistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en nurse practitioners: Als je te maken hebt met de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen en je vindt dat het anders moet: Laat je stem horen en maak ook nog eens kans op een cadeaubon van 50 euro voor een dagje in de natuur of wellness!

Klik hier om mee te doen aan de korte enquête over het beter organiseren van de chronische zorg

Je kunt de vragen invullen t/m 10 oktober a.s.

Heb je vragen of opmerkingen of andere zaken die je wilt delen? Neem dan contact met ons op: innovatiecz@amsterdamsehuisartsen.nl

Team Innovatie in de chronische zorg

Doe mee!