Seminar Versnelling Digitalisering van de Huisartsenzorg

Seminar Versnelling Digitalisering van de Huisartsenzorg

Het tweejarig programma Versnelling Digitalisering van de Huisartsenzorg werd op 21 maart afgesloten met een seminar waar de zorggroepen hun ervaringen deelden rondom digitalisering in hun zorggroep.

Het tweejarig programma Versnelling Digitalisering van de Huisartsenzorg werd op 21 maart afgesloten met een seminar waar de zorggroepen hun ervaringen deelden rondom digitalisering in hun zorggroep. Na een terugblik op het programma volgden verschillende inspirerende verhalen.

Het programma startte met een inleiding van Doike Zweers en Jonathan Bouman. Tijdens deze inleiding werd teruggeblikt op de afgelopen twee jaar. Hierna was het tijd voor 3 inhoudelijke presentaties met voorbeelden van digitalisering in verschillende zorggroepen.

Augie Vissers (programmamanager zorginnovatie ROZO) liet het patiëntenportaal van de  ROZO  zien en presenteerde de succesfactoren van de implementatie met betrekking tot zorg op afstand/patiëntportaal.

Eliza Rikkelman (informatiemanager bij Zorg voor Zuid) had een inspirerend en enthousiasmerend verhaal over de implementatie van het intranet en de inrichting van de digitale werkplek van Zorg voor Zuid.

Han Hofstee (huisarts en bestuurder Badhoevedorp) en Anne van Vlokhoven vertelden over de datapilot die in Badhoevedorp draait en lieten de mogelijkheden in het dashboard van VIPLive zien.

De avond werd afgesloten met een borrel, hier werd nog uitgebreid nagepraat over de presentaties en de digitale innovaties in de huisartsenzorg.

Download Overzicht digitalisering in de huisartsenpraktijk

Heb je een vraag over een digitale innovatie? Neem contact op met Doike Zweers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Pleun Langen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.