Toegankelijkheidsinstrumenten

huisartsen ontmoetingscafe

Het Huisartsen Ontmoetingscafé

11-10-2024

Het Huisartsen Ontmoetingscafé: Waar carrières samenkomen!
Ben je als huisarts op zoek naar een vaste werkplek of overweeg je een eigen praktijk? Of sta je op het punt je praktijk te willen overdragen en/of anderszins je carrière als huisarts te willen beëindigen? Kom naar het Huisartsen Ontmoetingscafé, dé informele ontmoetingsplek waar huisartsen elkaar vinden en carrières een nieuwe richting krijgen!

Wanneer?

Dinsdag 19 november 2024 vanaf 19.00 uur

Waar?

De Nieuwe KHL, Oostelijke Handelskade 44A, Amsterdam 

De Nieuwe KHL is heel goed bereikbaar met de auto (5 min rijden van de ring afslag S114) en het openbaar vervoer (drie haltes met tram 26 vanaf het CS). Recht tegenover het pand zit de parkeergarage van Winkelcentrum Brazilië. De eerste 1,5 uur parkeer je daar gratis, daarna betaal je € 3,00 per 30 min.

Waarom?

Het Huisartsen Ontmoetingscafé is dé plek waar huisartsen op zoek naar een vaste werkplek of een eigen praktijk informeel in contact kunnen komen met collega’s die hun praktijk willen overdragen of willen stoppen met hun vaste betrekking. In een ontspannen sfeer kunnen huisartsen netwerken, ervaringen uitwisselen en praktische vragen stellen over de overstap naar een nieuwe fase in hun loopbaan. Voor huisartsen die hun praktijk willen overdragen, biedt dit een laagdrempelige manier om potentieel geschikte opvolgers te vinden. Het Ontmoetingscafé helpt zo om vraag en aanbod binnen de huisartsenzorg op een toegankelijke manier bij elkaar te brengen, wat bijdraagt aan de continuïteit van de huisartsenzorg in Amsterdam.

Mis deze unieke kans niet! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven kan tot uiterlijk 11 november, afhankelijk van de beschikbare plekken (vol is vol). Schrijf je dus direct in om je plek te verzekeren en mis dit waardevolle netwerkmoment niet!

Meer weten? Neem contact op met Eline van Woesik (evanwoesik@amsterdamsehuisartsen.nl).

Meld je aan!