Inventarisatie praktijkhuisvesting opengezet

De inventarisatie praktijkhuisvesting huisartsen is weer open gezet. Om huisartsen te ondersteunen bij het vinden van praktijkruimte is onder de Amsterdamse Huisartsenalliantie (AHa) het ‘Loket praktijkhuisvesting’ ingesteld. Via dit loket zullen wij vraag en aanbod van praktijkruimte inzichtelijk maken. 

Vanuit het Loket praktijkhuisvesting hebben wij in het 2e kwartaal van 2023 een inventarisatie gedaan. Deze inventarisatie heeft als doel om een actueel inzicht in de huisvestingsbehoefte en huisvestingsontwikkelingen van huisartsenzorg per wijk te hebben, op korte en lange termijn.  Op verzoek is de inventarisatie weer open gezet. Wij vragen iedereen die de inventarisatie nog niet heeft kunnen invullen om deze zo volledig mogelijk in te vullen, ook als u tevreden bent met uw praktijkhuisvesting. De inventarisatie kunt u hier invullen: Praktijkhuisvesting huisartsen - inventarisatie 2023 Survey (surveymonkey.com)

Vragen? Neem contact op met Annemieke van Dijk, beleidsmedewerker LHV. Telefoon: 06-46407557, E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U kunt contact opnemen met de projectleiding via: Loket Praktijkhuisvesting - Amsterdamse Huisartsenalliantie.